Burgonya: Egyedüli keményítőforrás a burgonya, ezért különösen ajánlott gabonafélékre allergies állatok részére.
Vad hering: Egyedüli fehérjeforrás a vad hering magas biológiai értékkel.
Bőr támogatása: az eledel gazdag esszenciális zsírsavakban, mely csökkenti a gyulladásveszélyt a bőrben és annak függelékeiben.
Mérsékelt fehérjetartalom: egy mérsékelt fehérjetartalmú diétát követve csökken a táplálékintolerancia előfordulása.
Antioxidáns komplex: csökkenti a celluláris oxidatív stresszt.
Összetétel: édes burgonya (69%), dehidratált halfehérje (14%), halolaj, kalcium-karbonát, monodikalcium foszfát, nátrium-klorid. Fehérjeforrás: dehidrált halfehérje. Szénhidrátforrás:
édesburgonya. Analitikai összetevők: nyersfehérje 15,50%; nyerszsír 13,00%; nyers rostok 1,70%; nyershamu 7,60%; kalcium 0,70%; foszfor 0,50%; nátrium 0,25%; kálium 1,10%; magnézium 0,095%; Omega-6 zsírsavak 0,40%; Omega-3 zsírsavak 2,20%; EPA 0,60%; DHA 0,83%. Adalékanyagok / kg: tápértékkel rendelkező adalékanyagok / kg:A-vitamin 15000NE; D3-vitamin 900NE; E-vitamin 150 mg; C-vitamin 150 mg; Niacin 38 mg; Kalcium-D-pantotenát 15 mg; B2-vitamin 7,5 mg; B6-vitamin 6 mg; B1-vitamin 4,5 mg; Biotin 0,4 mg; Folsav 0,45 mg; B12-vitamin 0,06 mg; Kolin-klorid 2000 mg; Béta karotin 1,5 mg; Cink (Hidroxi - analóg cink kelátja) metionin): 174,6 mg; Mangán (mangán kelát
metionin hidroxi-analógja: 68 mg; Vas [vas (II)] glicin-hidrát kelát]: 43,1 mg; Réz (réz metionin-hidroxi-analóg kelátja): 12,2 mg; Szelén (Szeléntartalmú inaktivált élesztő): 0,14960 mg; Jód (vízmentes kalcium-jodát): 1,56 mg; A taurin 1000 mg. Antioxidánsok: növényi tokoferolkivonatok, olajok 10 mg. Energia érték: MS (CEN): 3770 kcal / kg - 15,78 MJ / kg